Loempia


Arme loempiaman! Al heel lang gaan wij trouw iedere zaterdag naar het loempia kraampje in winkelcentrum Seghwaert in Zoetermeer. De loempia’s zijn altijd krakend verst en goddelijk. Door privé omstandigheden zijn wij de afgelopen weken verhinderd geweest dus konden de beste man dan ook niet even influisteren dat Rianne haar entree zou doen. Aan het eind van een slopende shop-middag (blog hierover volgt) kon ik nog net even een kip loempiaatje veroveren. Net als altijd  bestel ik eerst een afgekoeld exemplaar voor de kleine en dan die voor mij. Het duurde even voordat hij het door had. Hij begreep even niet wie ik was terwijl hij de kleine wel goed kent. Na enkele minuten vroeg hij bijna onhoorbaar en bescheiden of ik vandaag toevallig verkleed was. (Wij waren niet de enigste die zo’n heerlijke Vietnamese sigaar bestelde).       ‘Er is wat mis gegaan met de aanmaak van mijn reuma medicijnen waardoor ik de volgende morgen “zo” wakker werd’ zei ik tegen hem.           Daarna maar even serieus uitleg gegeven want het kwartje (€0,25 voor de jonkies) viel maar niet. Daarna gingen wij weer over op de dagelijkse leuke dingen in en van het leven. Toen ik naar de auto liep vroeg hij aan Saskia of ik wel bij haar bleef want hij ziet altijd hoe verliefd zij op mij is. Of beter, hoe verliefd wij op elkaar zijn. Het is tot nu toe de eerste die deze brandvraag op deze wijze stelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.