Loempia

Arme loempiaman! Al heel lang gaan wij trouw iedere zaterdag naar het loempia kraampje in winkelcentrum Seghwaert in Zoetermeer. De loempia’s zijn altijd krakend verst en goddelijk. Door privé omstandigheden zijn wij de afgelopen weken verhinderd geweest dus konden de beste man dan ook niet even influisteren dat Rianne haar entree zou doen. Aan het eind van een slopende shop-middag (blog hierover volgt) kon ik nog net even een kip loempiaatje veroveren. Net als altijd  bestel ik eerst een afgekoeld exemplaar voor de kleine en dan die voor mij. Het duurde even voordat hij het door had. Hij begreep even niet wie ik was terwijl hij de kleine wel goed kent. Na enkele minuten vroeg hij bijna onhoorbaar en bescheiden of ik vandaag toevallig verkleed was. (Wij waren niet de enigste die zo’n heerlijke Vietnamese sigaar bestelde).       ‘Er is wat mis gegaan met de aanmaak van mijn reuma medicijnen waardoor ik de volgende morgen “zo” wakker werd’ zei ik tegen hem.           Daarna maar even serieus uitleg gegeven want het kwartje (€0,25 voor de jonkies) viel maar niet. Daarna gingen wij weer over op de dagelijkse leuke dingen in en van het leven. Toen ik naar de auto liep vroeg hij aan Saskia of ik wel bij haar bleef want hij ziet altijd hoe verliefd zij op mij is. Of beter, hoe verliefd wij op elkaar zijn. Het is tot nu toe de eerste die deze brandvraag op deze wijze stelt.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: