Auw

Ik had mij vanmiddag voorbereid op een flinke dosis auw. Auw door de laser- en elektrolyse behandeling. Omdat het de eerste keer was mocht één van de twee bakkebaarden een paar dagen niet geschoren worden.  Gelukkig was dit goed te verbergen onder mijn blonde lokken 😄. Een stukje van 10 cm2 werd onder mijn kin behandeld met de gevreesde laser en de witte haren in mijn bakkebaarden met de elektrolyse. Ik vond de verwachtte pijn heel erg meevallen. Maar het ergste moet nog komen, “de snor”.

De voorspelde huidirritatie bleef ook uit dus konden wij vanavond nog even gezellig  naar de Jumbo en de A-C-tion.

3 Comments on “Auw

  1. Ja wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Ik had je al niet zo heel klein ingeschat maar met10 m2 onder je kin ben je wel erg mega groot.😊🐘

  2. Ik vond het best spannend want ik was meegegaan. Ik was bang dat het echt super pijnlijk zou gaan worden en dat ik haar hand nisschien wel moest vasthouden. Maar van een afstand zag ik dat het heel goed ging! Ja, inderdaad wie mooi wil zijn moet inderdaad ( soms) pijn lijden…..

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: