Auw


Ik had mij vanmiddag voorbereid op een flinke dosis auw. Auw door de laser- en elektrolyse behandeling. Omdat het de eerste keer was mocht één van de twee bakkebaarden een paar dagen niet geschoren worden.  Gelukkig was dit goed te verbergen onder mijn blonde lokken 😄. Een stukje van 10 cm2 werd onder mijn kin behandeld met de gevreesde laser en de witte haren in mijn bakkebaarden met de elektrolyse. Ik vond de verwachtte pijn heel erg meevallen. Maar het ergste moet nog komen, “de snor”.

De voorspelde huidirritatie bleef ook uit dus konden wij vanavond nog even gezellig  naar de Jumbo en de A-C-tion.

3 gedachtes over “Auw

  1. Ik vond het best spannend want ik was meegegaan. Ik was bang dat het echt super pijnlijk zou gaan worden en dat ik haar hand nisschien wel moest vasthouden. Maar van een afstand zag ik dat het heel goed ging! Ja, inderdaad wie mooi wil zijn moet inderdaad ( soms) pijn lijden…..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.