In een flits 


Was het maar zo’n feest, in een flits naar het gewenste geslacht. Vandaag werd ik gebeld door een leverancier en hij struikelde heel even over mijn nieuwe naam. Ik deelde hem gelijk mee dat ik zachtjes moest praten omdat ik in de wachtkamer van de gynaecologe zat. …………(stilte) ………..Hè, nu al!!  Ik vertelde hem dat ik daar voor Saskia zat en niet voor mijzelf. Wat kan die man hard en uitbundig lachen😃

2 gedachtes over “In een flits 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.