Facebook


Misschien niet herkenbaar maar voor mij wel. Bij ieder bericht waar ik het sociaal medium voor gebruik, en dat ie eigenlijk alles, moest ik zo goed opletten op het account dat ik gebruikte of het juiste e-mailadres koos. Ik had al een paar schoonheidsfoutjes gemaakt. Niet van grote invloed, maar kon er op wachten dat dit wel snel zou gaan gebeuren. Ook merkte ik dat bepaalde forums en zaken zoals Facebook conflicten aangaven door de verschillende namen en gegevens die ik gebruikte. Om die reden heb ik vandaag ook al mijn account op de juiste wijze gecorrigeerd en ben benieuwd naar de reacties. Dus op Facebook ben ik te vinden als Rianne Volkering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.