Facebook

Misschien niet herkenbaar maar voor mij wel. Bij ieder bericht waar ik het sociaal medium voor gebruik, en dat ie eigenlijk alles, moest ik zo goed opletten op het account dat ik gebruikte of het juiste e-mailadres koos. Ik had al een paar schoonheidsfoutjes gemaakt. Niet van grote invloed, maar kon er op wachten dat dit wel snel zou gaan gebeuren. Ook merkte ik dat bepaalde forums en zaken zoals Facebook conflicten aangaven door de verschillende namen en gegevens die ik gebruikte. Om die reden heb ik vandaag ook al mijn account op de juiste wijze gecorrigeerd en ben benieuwd naar de reacties. Dus op Facebook ben ik te vinden als Rianne Volkering.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: