Watertuin


Vanmiddag hebben wij de verjaardag van Saskia gevierd in “De Watertuin” in Naaldwijk. Dit samen met enkele vriendinnen en mijn schoonzus. Het was ontzettend gezellig en het eten was geweldig. Saskia werd in het oh zo verdiende zonnetje gezet. Dit had zij echt verdient!

Het was haar wens ook dat ik op-en-top als één van de vrouwen mee zou gaan. Nu leef ik al zo veel mogelijk als vrouw maar had nog de keuze om minder opvallend mee te gaan. Nu ben ik al onder de mensen geweest maar nog niet naar zo’n gelegenheid waar je steeds naar de vele buffetten loopt voor een lekker hapje. Daar naast was ik de gastvrouw en moest ik alles regelen bij de receptie en zo. Het was zo ontspannen en relaxed dat ik mij ook tussen de rokers mengde en gezellig mee kwebbelde. Het bleek ook niet moeilijk om het damestoilet binnen te wandelen en daar mijn neus even te poederen.

Daarna zijn wij afgereisd naar Scheveningen om de verjaardag voort te zetten bij mijn schoonmoeder. Zij had heerlijk gekookt en ik had daar gelukkig nog een plekje in mijn buik voor gereserveerd. Ook de hazelnoot-crème taart van Maison Keller ontbrak niet. Mmmmmm.

Een heerlijk geslaagde dag, iedereen bedankt hiervoor!!

2 gedachtes over “Watertuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.