Vrouwelijk gelabeld

Als mijn medicatie klaar staat bij de apotheek krijg ik altijd een standaard sms-je. Zo ook vanmiddag weer. Alleen was deze gericht aan mw. in plaats van dhr.

 Nu kon dit een toevalstreffer zijn maar toen ik thuis kwam was het labeltje op de bezorgde artikelen ook met mw. bedrukt.

En het hield niet op vandaag! Bij de post zat een verwijsbriefje van de huisarts waarin ik nog wel dhr. werd genoemd maar bij geslacht een grote V stond. Ik jubel van  binnen maar ga mij concentreren op mijn lieve vrouw die morgen haar verjaardag viert.

Oh ja, kleinigheidje; ik kocht vanmiddag, in mannelijk werk outfit, een cadeaubon bij de Douglas. Toen kreeg ik zo’n domme opmerking van een klant die zei dat alle mannen een cadeaubon kopen omdat zij niets weten van make-up en producten. Ik kon het niet laten door te zeggen dat ik eigenlijk ook een vrouw was en gewoon graag dit als cadeau kies. “Heb je wel eens een man met zulke wenkbrauwen en nagels gezien dan’ zei ik. Vervolgens ontstond er een leuke discussie en had ik heel wat uit te leggen. De verkoopster was nog het meest geïnteresseerd maar toen zij het cadeautje in het bekende tasje deed, deed zij er ook een mannen luchtje bij. ‘Speciaal voor u’ zei zij. ‘Dank u wel, ik zal het aan mijn zoon geven want die luistert wel, fijn weekeind’.!

Neeeeeeee hè !!! Het blonde in mijn pruik maakt mij echt een dom blondje. Vaak laat ik mijn vrouw even snel lezen wat ik schrijf voordat ik post. Nu dus ook, weg verrassing!!!  🙄

P.s. Wel een onpersoonlijke foto maar nu zien jullie mij ook eens mijn achterkant 😃😃

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: