Pof rokje

Ik deel voor één keer mijn mening in een discussie die geen discussie hoort te zijn!!

Elke dag breng ik een laag bruine foundation aan op mij gezicht en hals. In plaats van mijn eigen zwarte haar kleur heb ik een pruik van bruin en blond haar. Mijn kinderen zien mij als eigen en zeggen geen onvertogen woord. Het zijn volwassenen die met een kritisch oog kunnen kijken. 

Een paar dagen per jaar gebruik ik een donkerdere foundation en een zwarte pruik. Mijn kinderen worden nog blijer van mij en zeggen geen onvertogen woord. Het zijn volwassenen die mij als racistische veroordelen. 

 

4 Comments on “Pof rokje

    • Voor iedere cultuur! 😃😃 ik heb aardig wat culturen in mijn kringetje, van albino-wit tot pik-zwart en allemaal weg van Sinterklaas en zijn “knecht”.

  1. Het gaat mij niet om rascisme. Maar als mensen er nou last van hebben… kunnen we dan niet een stukje opschuiven? Vandaag vroeg ik me af hoe ik het zou vinden als we een heel populair volksfeest zouden hebben waarbij mannen zich als vrouwen verkleden, of een karikatuur daarvan. Serieus, ik vroeg het me gewoon even af.
    En ik doe trouwens ook nooit mee aan internetdiscussies.mleven en laten leven. Vind dit gewoon een lastig onderwerp.

    • Die dagen hebben “wij” toch al, halloween en carnaval! Hihi. Staat mij iets bij dat bij de parade in Berlijn dragqueens niet welkom waren uit respect voor transgenders. In mijn ogen ook helemaal fout. Maar snap wat jij bedoeld. Ik ben ook niet zo van de discussies op het internet want deze ontaarden vaak in ordinaire scheldpartijen.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: