Kameel

Ik kan mij niet herinneren wanneer mijn zoontje van 8 mij in mijn mannenbestaan voor het laatst echt heeft geknuffeld. Die momentjes waren schaars en van korte duur. Gisteravond kroop hij bij mij op de fauteuil en kwam overdwars op schoot zitten, zeg maar hangen. Zij hoofd liet hij op één van mijn borsten rusten. Enkele minuten later kwam ook de jongste blaag met zijn dekentje aanlopen en kroop tussen ons in. (Ik trok zijn dekentje over hem/ons heen en met zijn vingertje in zijn mond zat hij lekker te snoezelen). Met mijn andere zoontje sprak ik over van alles en nog wat tot hij een gemakkelijkere pose zocht voor zijn hoofd. Hij zei nog even te moeten wennen aan mijn borsten maar vond het niet onaangenaam. Hij was het nog niet gewend dat ik, net als een kameel, ineens twee bulten had :). Ik heb niet naar de klok gekeken maar het heeft ruim 45 minuten geduurd voordat de kleine door mijn schoonmoeder naar bed werd gebracht en ik mijn zoontje zijn heerlijke geknoedel  moest onderbreken, ik moest zo nodig plassen. (Ik had er wel een natte stoel voor over om dit gevoel vast te kunnen houden maar ik denk dat mijn schoonmoeder het minder leuk had gevonden. Vanavond maar eerst een “matje” op de stoel leggen).

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: