Kameel


Ik kan mij niet herinneren wanneer mijn zoontje van 8 mij in mijn mannenbestaan voor het laatst echt heeft geknuffeld. Die momentjes waren schaars en van korte duur. Gisteravond kroop hij bij mij op de fauteuil en kwam overdwars op schoot zitten, zeg maar hangen. Zij hoofd liet hij op één van mijn borsten rusten. Enkele minuten later kwam ook de jongste blaag met zijn dekentje aanlopen en kroop tussen ons in. (Ik trok zijn dekentje over hem/ons heen en met zijn vingertje in zijn mond zat hij lekker te snoezelen). Met mijn andere zoontje sprak ik over van alles en nog wat tot hij een gemakkelijkere pose zocht voor zijn hoofd. Hij zei nog even te moeten wennen aan mijn borsten maar vond het niet onaangenaam. Hij was het nog niet gewend dat ik, net als een kameel, ineens twee bulten had :). Ik heb niet naar de klok gekeken maar het heeft ruim 45 minuten geduurd voordat de kleine door mijn schoonmoeder naar bed werd gebracht en ik mijn zoontje zijn heerlijke geknoedel  moest onderbreken, ik moest zo nodig plassen. (Ik had er wel een natte stoel voor over om dit gevoel vast te kunnen houden maar ik denk dat mijn schoonmoeder het minder leuk had gevonden. Vanavond maar eerst een “matje” op de stoel leggen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.