My Little Pony

Het was gisteren geweldig! Ik ben echt reuze verwend. Zoals verwacht was ik al vroeg wakker en gezond zenuwachtig, ik wilde nog zoveel doen voordat het feestje zou beginnen. Het huis moest netjes, de laatste boodschappen moesten nog worden gedaan, het eten moest worden voorbereid, de slingers en ballonnen (Mijn vrouw had een zak vol met witte en roze ballonnen gekocht) en natuurlijk wilde ik er opentop uitzien. En dan merk je dat een dag toch erg snel gaat. Hoe dichter het uur U naderde hoe nerveuzer ik werd en even leek het er op dat niets meer op tijd klaar zou zijn, vooral ikzelf niet. Door de nervositeit wilde de nagellak niet meewerken, brak het puntje van het oogpotlood steeds en ……….. HELP. Maar daar was mijn lieve rots in de branding, mijn dochter! Samen met haar lieve vriend kwam zij wat eerder en kreeg van hun een prachtig mandje vol met mooie make-up. “Maak je cadeau maar open papa, dan kan ik jouw make-up gelijk doen” zei zij. Mijn dochter maakte mij heel mooi op en hierdoor verdween alle spanning in het afvoerputje :). Ik was er helemaal klaar voor, bedankt lieverd!

Ama, mijn schoonzusje en vriendin Marit kwamen even later binnen. Marit zag mij voor het eerst in levende lijve en was volgens mij overdonderd door mijn verschijning. Ze was zo warm en lief, een groot cadeau op zich. Ama en schoonzusje feliciteerde mij en prezen mijn uitstraling en kleding, ook zo’n fijn iets wat ik gewoon niet kan beschrijven. Maar ik straalde hierdoor van oor tot oor.

Look at those earrings!
Look at those earrings!

En toen kwamen de cadeautjes! Yes, dat was voor het eerst in lange tijd weer lekker spannend. (Natuurlijk kreeg ik de voorgaande jaren wel cadeautjes van mijn vrouw, kinderen, ama, schoonzusje en vond ik dat ook leuk, maar nu was het toch echt heel anders). Ik ben echt verwend met allemaal mooie spulletjes voor Rianne, ik heb geen sok, stropdas of aansteker gezien. Ieder cadeau was persoonlijk en zij hadden echt hun best gedaan om iets passendst te vinden, dat alleen al maakt het zo bijzonder. Van ama kreeg ik bijvoorbeeld een prachtige ketting. Met geen pen te beschrijven dat je van iemand die je zo dierbaar is en die het er echt heel moeilijk mee heeft zo haar best doet. Zij moet hopelijk wel gevoeld hebben dat ik haar wel ‘dood’ had willen knuffelen :).

En was het tijd voor de taart, waarop mijn vrouw een paar kaarsjes van My little Pony had gezet. Hoe kom je er op._DSC1929

Daarna mocht ik weer als vanouds de keuken in om iedereen te trakteren op een heerlijk gamba gerecht. Het heeft wel niets met mijn verjaardag te maken maar het is zo ontzettend fijn om door je eigen huis te lopen zonder maar enig spoortje dat je iets stiekems doet. Recent nog ging alles nog achter gesloten gordijnen, in het donker, iets wat het daglicht niet kon verdragen. En nu loop je door het huis, alles open, gewoon naar de voordeur als er aangebeld word, mensen in je huis en in de keuken staan terwijl Jan en alleman voorbij loopt. Ik kan zo nog wel even doorgaan maar vele lezers zullen heel goed begrijpen wat voor gevoel in bedoel.

In de avond kwamen er nog wat lieve vrienden bij en ook mijn andere schoonzusje kon gelukkig nog even langs komen. (Helaas zonder mijn zus maar ja, die twee zijn altijd maar aan het werk en ik was al blij dat één van de twee kon komen) Dit schoonzusje heeft een eigen salon en doet al maanden mijn wenkbrauwen en had mij nog niet in vol ornaat  meegemaakt. We hebben een paar foto’s gemaakt om ons samenzijn te vereeuwigen. Zij geeft onder anderen ook make-up lessen en ik kreeg, naast hele mooie snuisterijen, ook een privé les cadeau! Misschien wel leuk om dit eens te doen met een aantal dames die in dezelfde positie verkeren als ik want daar staat zij echt voor open. Dus dames, schrijf je in :).

Helaas is er ook een tijd van komen en gaan. Voor mij mocht deze verjaardag nog uren doorgaan en kon ik er met moeite afscheid van nemen. En toen iedereen al weg was en ik zat na te genieten van deze geweldige dag, kreeg ik mijn allermooiste cadeau. Mijn zoon van 16 kwam naar beneden en zei: “Pappa, dit was wel je mooiste en fijnste verjaardag ooit”.

4 Comments on “My Little Pony

  1. Gefeliciteerd nog Rianne, wat een prachtige verjaardag en je kinderen zijn al cadeautjes op zich!!!

  2. Met tranen in mijn ogen heb ik je berichtje gelezen! Rianne van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: