Verjaren


Morgen word ik 53 jaartjes oud en het is vééééle jaren geleden dat ik het gevierd heb. Ik weet niet waarom, of nu toch wel? In ieder geval was mijn recht op een verjaardagspartijtje een beetje verjaard! Want niemand, zelfs de kinderen niet, hadden kunnen voorstellen dat ik er ooit nog iets aan zou doen. Nou, deze keer wel dus en ook de aankomende jaren. Alleen komen er morgen niet veel mensen want ik was een beetje laat met uitnodigen.

Het fijnste van alles is dat het vier als mijzelf, eindelijk!! En ik ben zo zenuwachtig als het maar zijn kan. Ik hoop maar dat ik kan slapen. Alle kledingstukken liggen al netjes klaar en verheug mij er op om mij te laten zien. Eigenlijk niet anders dan een leukere versie van wat ik was.

Hiep hiep hoera 🍰. (Morgen bananenvlaai).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.