Knuffelbeer

“Als ik ooit een kindje krijg en het is een meisje, dan noem ik haar Net zoals jou”. Hij heeft zijn woord gehouden want 8 jaar later werd op 10 september 2015 zijn dochtertje geboren. Zonder PH. Ze woog 1140 gram, een prematuurtje dus. Deze meid heeft dezelfde trekken als onze dochter, net zo eigenwijs en sterk als die van ons ๐Ÿ˜ƒ. Inmiddels is zij zo snel gegroeid en aangesterkt dat zij aanstaande vrijdag al naar huis mag. “Ze drink al een hele fles leeg! Ze heeft haar sonde er zelf uitgehaald, ze kiert, ze laat harde boeren”. En dat maal tien hoor ik de laatste weken elke dag van mijn maatje, waar ik al bijna 10 jaar mee samenwerk. Ik hoor hem nog zeggen dat hij noooooit aan kinderen wilde beginnen. Wat een trotse pappa is hij nu. 

Toen wij op kraam visite gingen in het ziekenhuis hadden zijn en mijn vrouw het over de veranderingen die bij mij zichtbaar waren. Mijn vrouw had haar een inkoppertje gegeven, waarop zijn vrouw weer verwees naar Caitlyn Jenner. Ik hoorde dit pas later en heb het even laten rusten, totdat ik zijn vrouw gisteren feliciteerde met de thuiskomst van hun dochter. Heel voorzichtig refereerde ik naar haar gesprek met mijn vrouw. Hierna kreeg ik me daar een stortvloed aan lieve woorden van heb ik jou daar en kwam ik er achter dat ook mijn maatje al die tijd op de hoogte was maar gewoon zijn kaken stijf op elkaar hield. (Behalve als het over baby’s ging). “Ik wachtte gewoon tot je er zelf mee zou komen”, was zijn droge antwoord. Het maakte voor hem niets uit en moest gewoon doen waar ik mij prettig bij voelde (punt). Ik denk dat ik mij straks niet prettig voel als ik eerst de steiger op klim ๐Ÿ˜ƒ En er is al war ruimte voor grapjes. Vandaag zij hij over mijn rijgedrag dat ik als een wijf rij. Ik gaf alleen maar als antwoord dit als een groot compliment te zien!

Mijn maatje is er zo een waar je niet omheen kan en is in zijn uitspraken gelijk aan iemand die te veel in de cantine van ADO Den Haag heeft gezeten maar heeft een hart van goud en is gewoon een knuffelbeer. 

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: