Vrouwen outje

Het bezoekje aan Travisage heeft veel power gegeven. Zoals ik al schreef heb ik diverse foto’s gedeeld met mensen die op de hoogte waren van mij transformatie dagje.

De mooiste reactie kwam van mijn dochter,  die de foto’s geweldig vond. Het moet heel confronterend zijn geweest om haar vader zo te zien. 

Voor mijn vrouw was deze dag ook super. Zelf vond zij het geweldig om te ervaren hoe “haar vrouw” er in de toekomt uit gaat zien. Ook  mijn stralende ikke maakte haar reuze blij. Ze is zo trots op de foto’s dat ze ze graag wilde delen met dierbare die nog niet op de hoogte zijn. Het word ook wel een beetje tijd om wat meer te outen nu ik hormonen ga slikken en over twee maanden met cup DD  op de steigers sta. (Grapje hoor, maar je weet maar nooit of er mensen zijn die echt geloven dat dit mogelijk is. Maar misschien word het in de bouw wel geapriceerd!).

Vandaag ontving ik zo’n lief berichtje van vrienden die mij dierbaar zijn. Zij waren door mijn vrouw op de hoogte gebracht, iets waar ik best tegenop zag. Ik was best bang voor hun reactie. Niet om afgewezen te worden maar meer omdat deze lieve mensen de laatste tijd te veel hebben moeten doorstaan en dan kom ik weer met iets. Ik had beter moeten weten dat ik alleen maar lieve woorden zou krijgen.

Voor mijn vrouw is het belangrijk dat ze het nu kan delen met de mensen waarbij zij zich veilig voelt. De foto’s helpen haar bij het outen van mijn vrouwelijkheid. De reactie van haar zus was ook heel positief en dat is voor haar een belangrijk schakel en graadmeter.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: