Vroeger


Mijn tienerjaren lagen in de seventies. Uiteraard lag mijn passie voor meisjeskleren in die tijd naar het modebeeld van toen. Ik had toen al wat rokjes en truitjes, veilig verstopt onder de treinbaan in de kelder. Nu kwam ik net de onderstaande foto tegen op het web. Een foto van nu! Geen terugblik maar gewoon een mode advies voor het heden. Laat dit nu net zo’n rokje en trui uit mijn oude collectie zijn. Ik weet niet meer hoe ik er toen in deze outfit uit zag maar ik weet dat het nu niet meer past bij mijn leeftijd. (De maatvoering wel 🙂 ). Mijn benen zijn inmiddels te lang zijn voor deze rok!

Suede-Miniskirt-Knee-High-Boots-Topped-Tight-Turtleneck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.