Vroeger

Mijn tienerjaren lagen in de seventies. Uiteraard lag mijn passie voor meisjeskleren in die tijd naar het modebeeld van toen. Ik had toen al wat rokjes en truitjes, veilig verstopt onder de treinbaan in de kelder. Nu kwam ik net de onderstaande foto tegen op het web. Een foto van nu! Geen terugblik maar gewoon een mode advies voor het heden. Laat dit nu net zo’n rokje en trui uit mijn oude collectie zijn. Ik weet niet meer hoe ik er toen in deze outfit uit zag maar ik weet dat het nu niet meer past bij mijn leeftijd. (De maatvoering wel 🙂 ). Mijn benen zijn inmiddels te lang zijn voor deze rok!

Suede-Miniskirt-Knee-High-Boots-Topped-Tight-Turtleneck

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: