Hot

Soms deed je dingen waar het mannelijk deel aan je lichaam niet blij mee was. Ondanks de waarschuwingen en aangeboren voorzichtigheid kwam het toch een keer voor.  Ik kan mij nog twee van die dingen herinneren, dingen die je maar één keer in je leven laat gebeuren. De eerste keer was ik nog jong, ik denk onder de 10 jaar, dat ik  nog onderbroeken droeg met zo’n gulp en de rits van mijn broek te onvoorzichtig en te snel optrok. Auw, dat voel ik nog. De tweede keer was veel later toen ik schaamhaar ranzig ging vinden en alles wat maar op een haar leek weg wilde hebben. Het scheren daar werd zo gewoon dat het op een gegeven moment net zo leek te gaan als op de kaaklijn. Ook dat gebeurd je maar één keer!

De zaterdag ochtend is voor mij altijd een feest want dan neem ik uitgebreid de tijd onder de douch om al dat opkomende haar geweld de kop in te drukken.  Ter voorbereiding werk ik de dag ervoor mijn benen en armen bij met een epilator en dan even douchen en scrubben. 

Nu ben ik de laatste jaren nogal kippig zonder bril en met de douche dampen zie ik nog minder. Zodoende moest ik tussen alle potjes en tubes zoeken naar scrub. Ik vond uiteindelijk iets waar ik vaag te juiste tekst op kon ontcijferen en spoot dit op de ruwe handschoen. Na een korte tijd dat ik de binnenzijde van mijn bovenbenen had gedaan begon het daar beneden ontiegelijk te branden. Het leek wel of er tijgerbalsem op was gesmeerd. Koude kraan, warme kraan, niets hielp tot dat ik uit nood maar een pot babycreme pakte. Dat bracht eindelijk verlichting 😃 Toen ik weer een bril op kon zetten las ik dat het een scrub voor voeten was waar inderdaad een toevoeging in zat die doet denken aan tijgerbalsem. 

Nu kan ik straks naar hartelust mijn gulp dicht ritsen. (Mocht ik nog iets dragen dan waar zo’n ding in zit). Weer een pluspuntje Maar ik denk dat voorzichtigheid met scheermesjes en productjes blijft. 

One Comment on “Hot

  1. Auw…. Dat klinkt allemaal behoorlijk pijnlijk ja! Haha, straks inderdaad geen rits ‘gevaar’ . Oeioei! Ik heb gauw de goeie scrub in de douche gezet😉

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: