Houten Klaas 

Ik kijk nu naar ‘Under the influence’ van Keith Richards. Ik krijg trek in koffie en loop naar het koffiezetapparaat. Manisch Boy klinkt uit de speakers, lekker hard want we zijn een avondje kinderloos! Ik begin langzaam te bewegen, heel even onwennig op sleehakken om daarna los te zijn en te dansen. Dansen zoals ik nog nooit heb gedaan, dansen alsof ik vleugeltjes heb, dansen als een blije vlinder in de zonnestralen van de vrijheid. Ik dans, dans dans. 

Ik danste altijd als houte Klaas, dus ik danste nooit. Ik kon het niet en haatte het dus. Ik probeer nog even als mijn oude ikke te dansen maar dat gaat niet meer, echt niet. Wat is dit heerlijk!!!

Ik dans tot ik er bij neer ga vallen. 

3 Comments on “Houten Klaas 

    • Ik kreeg vanochtend de titel “dansmarieke” door een vriendin. Ik vond dat vroeger zo leuk maar daar ben ik helaas te oud voor! 🙁

  1. Magisch! Ik was getuige van dit prachtige moment:) Het was alsof je eindelijk uit een glazen kooi brak met licht bundels, veertjes en alles wat je naar vrijheid deed vliegen( al dansend ). Ik heb je in die 20 jaar nog nooit zo zien dansen, wat een heerlijk gezicht was dat, jeetje wat een straalbundel!!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: