Heerlijk complimentje


Binnenkort mag ik weer eens onder het mes. Voorafgaand moest ik een controle rondje maken. Dat doen ze in een uurtje, in dezelfde gang. Best efficiënt voor een ziekenhuis. Starten (met een aftekenlijstje) bij de apothekersassistent, een ok verpleegkundige, de anesthesist en als laatste een arts voor de medische check-up. Aldaar uit de kleren en zij vond mijn lijf zo zacht en mooi, mooi omdat zij het uniek vond na het verlies van zoveel kilo’s   Nadat zij het aftekenlijstje had geparafeerd mocht in het ziekenhuis weer verlaten. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.