Top kids

“Je kent mij, ik ga even gamen en dan kan ik er over nadenken”. En toen een blik, de bekende, is dit alles blik! Dat was zojuist de reactie van onze oudste zoon. Wat een toffe gozer…..

Daarna even mijn dochter ge-update over de reactie van haar broer en de ontwikkelingen van gisteren. Dat was een leuk gesprek en zij vond het geen enkel probleem dat ik een stapje verder ga. Ook de snelheid waarop alles mogelijk is verbaasde haar maar was niet gechoqueerd.  Ook vertelde ze mij een keertje mee te willen naar de psychologe en wil graag een pruik voor mij uitzoeken……… Echt waar!! Weet je, wij hebben TOP kinderen, waar wij heel erg trots op zijn. En weet je, niets of niemand zal onze band kunnen breken.

5 Comments on “Top kids

  1. Lieve Rianne,
    Het ontroert mij ! Wat een geweldige kinderen heb je toch.
    Veelliefs .

    • Geweldig toch! En hij is vanavond achter zijn computer weg gegaan om met zijn zus te praten en te chillen. (En een bacho te drinken😃). Fijn dat zij elkaar hierdoor weer opzoeken. 💋💋💋

  2. Wat een wonderteam zijn wij:) Er is zoveel liefde, ruimte en nu eindelijk ook voor jou echt geluk! De cirkel is dus echt rond. Ook ik ben zoooo trots op onze geweldige kinderen!!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: