Go go go girl………..

Na een behoorlijk dipje kreeg ik opbeurende berichtjes van Sandra en Rick en dat heeft mij weer met beide hakjes op de grond gezet. (Niet dat het dipje helemaal weg is want ik ben nog steeds heel moe en heb net nog even een powernap gedaan). Rick eindigde gisteren zijn bericht met: ‘Go go goooooooooooo girl!

Nou, het lijkt er op dat dit een stukje meer dichterbij komt en in een snelheid die ik zelf niet voor mogelijk hield. Vandaag bezocht ik weer mijn psychologe en het was (zoals gewoon) een zwaar gesprek. Het laatste stukje levensverhaal werd besproken en konden wij beginnen met het bespreken van de reeds gemaakte gendertest. Dit zal ook nog wel veel tijd in beslag gaan nemen al hoewel een deel hiervan al in andere onderzoeken nader is besproken. We hebben ook de positieve reactie van onze dochter besproken en ook een stukje over de toekomst. Ik sprak de stille hoop uit dat als het zover mocht komen ik het heel fijn zou vinden als de laatste operatie op 30 oktober 2017 kon plaatsvinden. Ik had die datum in mijn hoofd omdat mij jaren geleden tot twee maal toe is verteld dat de ommekeer in mijn leven tijdens het 54e levensjaar zou gebeuren. Ik zou dan veel voor mensen gaan betekenen. Vraag mij niet op welke manier, daar heb ik nog geen antwoord op. En omdat ik had gelezen dat een transitie toch jaren gaat duren dacht ik optimistisch te zijn door te streven naar twee en een half jaar.

Toen ik die datum vandaag noemde moest zij lachen en vertelde mij dat ik op die datum kan vieren dat ik volledig hersteld zou zijn van de geslachtsoperatie!! Volgens haar is de aankomende zomervakantie een gunstige tijd om bij te komen van de ingreep. Nu nog drie maal het twee wekelijkse bezoek om het psychologisch onderzoek in zijn geheel af te ronden en dan nog een keer in de maand om te controleren of alles goed gaat!!

YES!!

One Comment on “Go go go girl………..

  1. Ik had heel even het gevoel dat we hand en hand in een soort rollercoaster zaten…. Wauw! We waren allebei echt even stil. 20 jaar samen en echt altijd zo moeten knokken voor bijna alles( maar gelukkig altijd samen against the world). Vele tegenslagen. Maar nu dit prachtige nieuws. Ik kon het bijna niet geloven? Het was net alsof we in een soort droombubbel zaten? Echt bizar maar jeetje wat een CADEAU!!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: