Alfred Nobel


Hij is eindelijk op de deurmat gevallen, ‘de Draaginsigne Nobelprijs VN-militairen’. (Eigenlijk niet op de deurmat want de bezorger had de enveloppe gewoon bij de voordeur gezet, in een hoekje, dus ik weet niet eens hoe lang hij daar onbeheerd heeft gestaan). Ik heb bewust gekozen om de prijs op te laten sturen en niet officieel uit te laten reiken. Gelukkig kreeg ik die keus want ik zag het echt niet zitten om op en top man voor een of andere hotemetoot te verschijnen. Eerder had ik aangegeven het moeilijk te vinden om zo’n mooie prijs te ontvangen omdat ik dacht dat mijn verdiensten aan de mannelijke personage is toegekend. Dit blijkt nu geheel onterecht. De begeleidende brief is aan dhr. gericht maar de oorkonde zelf is geslachtsloos!! Dus nu een mooie lijst uitzoeken (waar ook de Draaginsigne in past) en dan kan zij gewoon stralen aan een muur in de woonkamer.

IMG_0070

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.