Party time

De afgelopen week heb ik te weinig naar mijn zin tijd voor mijzelf gehad. Het home alone quallity time was veel te snel voorbij en mede door de drukte op de werkvloer en in mijn hoofd dus niet bevredigend genoeg geweest. Dit tot gevolg dat ik een paar dagen niet echt te genieten was. (Sorry eega). 

Eigenlijk bleef dit hangen tot enkele minuten voor het bbq feestje dat wij, voor de verjaardag van een van onze boefjes, hebben geoorganiseerd. Ik was voornemens om ik het sjogele kloffie te blijven lopen. Toen onze vrienden (voor het leven) binnen kwamen besloot ik toch maar om mij om te kleden. Zij steunen mij juist enorm en wilde laten zien hoe ver ik er zelf al mee ben.   Het werd een denim broekje met een  zwart shirt, niet te opzichtig.  Omdat niet ‘iedereen’ mijn plannen kent was nog een beetje subtiliteit gewenst. Ook zat ik niet op afkeurende blikken te wachten. 

Het deed mij zo goed dat ik als donderslag bij heldere hemel weer helemaal opfleurde en de avond van mijn leven heb gehad. Wel als tweede natuurlijk want het jarige boefje stond in de schijnwerpers. 

Er was later op de avond een stukje ruimte om in de kou nog even met mijn nichtje en haar vriend te kletsen. Zij kent mij door en door. Temeer omdat zij als een van de weinige familieleden Rianne deel 1 heeft overleefd. Ook nu was zij uitzonderlijk lief en niet veroordelend. Dank je wel lieve H. 

One Comment on “Party time

  1. Je straalde zeker! Je zag er geweldig uit! Echt helemaal happy in je velletje! Iedereen was zo relaxed en lief. Ja, wat hebben we een fijne vriendenkring:) Het deed echt zeer om jou een paar dagen en zelfs een paar uur daarvoor zo gebroken en gepijnigd te zien:( Ik hoop dat je gauw helemaal bevrijd gaat worden!!! Kus!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: