Enkelband 

Ik beweeg mij nu de tweede dag binnenshuis in absolute vrijheid. De vrijheid van keuze in bewegen, uiten, praten en doen. Maar ook de vrijheid van kleding, make-up en sieraden. Het is een vrijheid die niet in woorden valt uit te leggen. Daarom zou het fijn zijn om dit te live te delen met de mensen die ik lief heb maar ook met diegene die het allemaal maar raar en slecht vinden. Ja, er zijn in mijn directe omgeving ook mensen die het er heel moeilijk mee hebben. Nu kan ik die pleasen door het te verzwijgen en op en top man te spelen, de ideale echtgenoot te zijn. Waarom zien zij niet dat als ik hun pleas het niet anders is dan dat zij een fake persoon voor zich hebben, zeg maar zo’n gastheer bij Applebees! Ik zou zelf niet zo behandeld willen worden maar ieder zijn ding, toch?

Nu is het uiterlijk vrouw zijn nog beperkt tot hier en niet verder. Een leven als in ‘Orange is the new Black’. Ik zit nu op de bank, in de woonkamer, en tussen horizontale tralies. De luxaflex voldoende open om naar buiten te kijken. En als ik mij onderuit laat zakken op de bank kan ik door de tralies van de box kijken en voelt het alsof ik er in zit. 

Het klink depri maar zo is het niet. Ik voel mij nu juist heerlijk en wil dit delen. Opgestaan, direct al de kleertjes aangedaan die mijn vrouw had klaar gelegd en zonder te kijken of letten op de aanwezige mannelijke trekken en onoverkomelijk heden gewoon mijzelf zijn. 

Gisteravond kreeg ik een berichtje op Facebook van ‘Wensveen’, een van de beste (de beste😃) strandtenten in Scheveningen. (Het ging over de high-tea aanbieding voor slechts € 17,50 per persoon). Ik droomde weg bij het ultieme idee dit ooit als Op en Top vrouw te mogen aanbieden aan speciaal mijn vrouw, schoonzusje/moeder en de lieve vriendinnen om mij heen. 

Ik streef naar een enkelband loos bestaan en weet dat er al een hoop mensen om mij heen dit gunnen en zullen helpen tot zij er bij neer vallen. Ook hoop ik dat enkele dierbaren hun eigen enkelband af werpen want zij zijn mij te kostbaar om te laten gaan. 

2 Comments on “Enkelband 

  1. Knap van je hoe je dit kunt benaderen. Ik werd op een gegeven moment gek van de tralies. Had ik eindelijk mezelf ontdekt, had ik toch nog die beperkingen. Deurbel. Snel naar boven sprinten en verstoppen. Vond dat een heftige periode. Ik weet dat er dames zijn die dit lang kunnen volhouden. Knap vind ik dat. Ik kon dat niet. Toen de geest eenmaal uit de fles was, was er geen houden meer aan bij mij.

    • Nou, ik weet niet hoe lang ik dit kan volhouden. De schuifpui staat gewoon open en als er iemand voor de deur staat is het bijna onmogelijk om ongezien naar boven te schieten. Ik duik snel mij kantoortje in en heb daar menige spannende minuten doorgemaakt! Dit is inderdaad heel moeilijk vol te houden want je voelt je dan zooo maar en dat ebt bij mij niet zo maar wel.
      Bedankt voor jou reactie 💋

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: