Pianist

Wie de reclame’s van Unox kent, kent ook die met Jan Vayne. (Zijn zoontje herkende hem niet met haar). 

Omdat mijn oudste kinderen een weekje op kamp zijn kon ik vandaag al vroeg mijzelf zijn en had voor de verandering een pruik op gedaan. Dat hebben wij geweten. De jongste telg van 15 maanden oud schrok zo erg dat hij er bijna in bleef. Wat ontzettend zielig was dat om te zien. Gauw pruik af en toen mocht ik hem weer oppakken. Maar als ik maar naar de pruik keek schoot hij in de vlekken. De komende tijd dus maar de pruik in de woonkamer leggen om hem er aan te laten wennen of hebben jullie andere ideeën?

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: