+ en –

het zal je maar bezighouden. Maar ik vraag mij af hoe een transgender om gaat met de +-en –en van de man of de vrouw. Ik kijk niemand er op aan of zo maar we kennen allemaal de clichés  wel. We weten oh zo goed wat het andere geslacht echt niet kan.  Maar ik heb 52 jaar lang een “mannenrol” gespeeld en nam dat voor veel dingen heel serieus. Zo kan ik goed kaartlezen en ben ik een ster in het oriënteren. Ik kan nog wat zaken opnoemen maar dan word mijn vrouwelijke ik en mijn eega boos! Maar als ik mijzelf de ruimte geef dan kan ik meerdere dingen tegelijk en  luister ik als de beste 😃.

Maar gebruikt een transgender beide + en – punten?  Is dat gebaseerd op de tijd dat je als man of vrouw een rol hebt gespeeld?

Toen ik vandaag naar het PIG in Woerden reed om daar weer verder in mijn levensverhaal te duiken stoorde ik mij aan een auto voor mij die links bleef hangen en te langzaam reed. Even voor de duidelijkheid, een vierbaansweg waar je 120 mag rijden. Toen ik deze op baan 4 rechts inhaalde (alle overige banen waren leeg) was mijn eerste reactie:’ ja hoor, een …….     Ik was op weg om mijn vrouwelijke ik te bespreken en opeens kreeg ik een onbedwingbare drang om ook helemaal links te gaan rijden. Ik deed mijn lichten uit, liet het gaspedaal los en schoof zonder richting aan te geven naar links. Uiteraard keek ik alleen in het spiegeltje van mijn zonneklep en reageerde niet op getoeter.

Wat een heerlijke dag, ik was even Op en Top vrouw!!  Alleen jammer dat ik de afslag miste en bij Vleuten pas kon keren. Maar wie de psychologe van het PIG kent weet dat te laat komen juist heel vrouwelijk is.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: