twee vaders

Momenteel werk ik voor een geweldig lief, mooi en intelligent homo stel. Vanochtend  hadden wij het bij de koffie over het hebben en krijgen van kinderen. 

Zij willen zo graag een eigen kindje!

En daar sta ik dan met mijn 6 kids waar het op dat gebied nooit een probleem is geweest. Ik ben mij pas op latere leeftijd gaan beseffen hoe mensen gebukt gaan onder het gemis van kinderen. De pijn kan je niet ervaren zoals zij dat doen maar je kunt er wel voor ze zijn. Dat hebben zij hard nodig want het is echt een ongelooflijk leed. 

Vanochtend hadden wij niet echt de tijd om te praten en begreep ik dat zij al vooronderzoek hadden gedaan en graag een kindje fulltime willen opvoeden, dat verwekt is door een van de twee. Zij hebben er absoluut geen moeite mee als de “draagmoeder” het kindje bezoekt en het leven op de voet volgt, zolang zij maar de erkende wettelijke ouder zijn. 

(Tussen neus en lippen door heb ik ook maar de stoute schoenen aangedaan en een stukje verteld over mijn leven). Ik heb beloofd oren en ogen open te houden voor mogelijke kruisbestuiving kandidaten. Er zijn tenslotte aardig wat lesbiennes die graag een kindje willen en bied dit misschien mogelijkheden. Ook buiten deze “kring” zijn alle vrouwen welkom hoor. 

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: