Vrienden voor het leven

Vele jaren geleden stonden wij op een camping in Tsjechië, vlak bij Praag. Mijn oudste zoon kreeg aansluiting met een jongen die dezelfde passie voor skateboarden had en zij werden de dikste maatjes tijdens de vakantie. Hij kreeg zijn vriendje en wij kregen de ouders en hadden het getroffen! Mijn zoon heeft al jaren geen contact meer, dat is helemaal verwatert, maar wij hebben er fantastische vrienden aan overgehouden. Wij zien elkaar met regelmaat en het is altijd warm en knus.

Vandaag was ik zover om mijn “geheim” met hun te delen. Ik weet nog niet eens of ik wel mijn doel mag en kan bereiken maar ik voel mij zo fijn en open dat dit voor hun ook niet onopgemerkt zou blijven. Ook vind ik het absoluut niet fijn of kunnen om een geheim naar hun te hebben dus heb ik open en eerlijk alles verteld. Zij waren zo ontzettend lief en begripvol en ik zou zo graag huilen van geluk. Alleen ben ik dat verleerd, huilen….. Het klinkt misschien gek maar ik hoop echt dat ik door de hormonen weer ouderwets kan huilen, ik mis dat. Zeker op deze avond waarop ik van haar een dikke knuffel kreeg en van hem een innige omhelzing en een dikke kus! Wauw, wat voel ik mij geaccepteerd en gelukkig! Daar horen toch tranen bij?

Dank jullie wel lieve vrienden.

4 Comments on “Vrienden voor het leven

 1. Wat een mooie en bijzondere avond was dit ja! Zo ontzettend liefdevol. Wat ben ik dankbaar dat wij zulke geweldige en oprechte vrienden hebben:) Dank je dat jullie ons altijd zien voor wie we echt zijn:)

 2. Fijn zulke lieve reacties van mensen die dicht bij jullie staan:)
  En ik weet bijna zeker dat er nog veel meer mooie reacties zullen volgen op jou mooie persoontje en Saskias onvoorwaardelijke steun en liefde..
  Ja jullie zijn heel bijzonder en zelf ook liefdevol dus weet zeker dat zoveel mensen het jou zo gunnen je mooie persoontje steeds meer te mogen ontplooien

 3. Lieve Rianne,

  Wat bijzonder dat je `wie je echt bent ` wil delen met ons.
  En zo mooi zoals je alles kan verwoorden.
  Het heeft ons ontroerd.

  Veelliefs, knuffels.
  Van vrienden voor het leven !

  • Hoi lieverds! Wat een fijn berichtje! Ja, vrienden voor het leven en als alles op zijn plekje mag vallen dan zal ik een even trouwe en lieve vriendin voor jullie zijn. En ik blijf natuurlijk achter de bbq staan! Tot 19 juli xxx

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: