fotoshop

Met rokjesdag heb ik even gek gedaan door een rokje van mijn vrouw aan te trekken en op Facebook te plaatsen. Daar heb ik hele leuke reacties op gehad. Waarschijnlijk zullen mensen er later wel naar refereren maar voorlopig zoeken zij er nog niets achter. En als dat wel zo mag zijn dan zal het mij ook niets uitmaken.

Maar afgelopen week werd ik wéér eens op een leuke manier aan die foto herinnerd, ditmaal door een onwetende fotograaf. Hij had de opdracht gekregen van een van mijn leveranciers om specialistisch werk te fotograveren teneinde te gebruiken voor opleidingsdoeleinden. (Uiteraard wilde ik hier aan meewerken want dit ervaar ik als een groot compliment). Toen wij de foto’s controleerde en een gebrek constateerde zei hij dit wel met fotoshop te corrigeren. Direct daar achteraan verwees hij naar een foto die hij van mij had gezien op Facebook, de betreffende foto van mij in een rokje. (Hij had even vooronderzoek gedaan naar mijn bedrijf en was zodoende ook op mijn prive pagina op Facebook beland 🙂 ). Hij was onder de indruk van mijn fotoshop kwaliteiten en vond het knap hoe ik zo onzichtbaar mijn bovenlijf op die van mijn vrouw had “geplakt”. Hij geloofde eerst werkelijk niet dat het mijn eigen benen waren en moest hem overtuigen door mijn broekspijpen een stukje omhoog te doen.

Ik kan zo veel zeggen, daarom plaats ik de bewuste foto nu maar en ben benieuwd naar jullie reactie? (Helaas is het een I-phone foto en niet zo scherp).

Rokjesdag 2015

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: