Rianne is boos

Ieder schoolplein kent wel een kliekje die  er een sport van maken om iemand de grond in te boren met een roddel of door een geheim publiekelijk te maken. Daarbij totaal geen respect te hebben voor het leidend voorwerp. 

Doorgaans neem ik het met een korrel zout en bemoei ik mij er niet mee. Maar deze keer betreft het mijn eigen vrouw die door het noodlot een stuk privé bloot gaf, dat door één van die kliekmutsen werd gespot. (Mijn vrouw gaat met dit privé stukje heel vrij en open om maar kiest of maakt zelf wel uit wie wel of niet deelgenoot word). Neem maar van mij aan dat elk zichzelf respecterend mens dit voor zich zou houden. Maar dit individu heeft er een halszaak van gemaakt het uitgebreid en opgeklopt wereldkundig te maken. 

Ik heb mijn vrouw kunnen overtuigen dat morgen een ander onderwerp en een andere schoolplein bezoeker onderwerp van gesprek word en zij snel weer word vergeten. Het liefst neem ik morgen die rol over door, heel vrouw eigen, fel rood gelakte nagels in haar wang te zetten. Nu zijn mijn nagels al een geducht wapen en multitool maar berg je maar als ze gelakt zijn. En voor het geval ze nog één kik durft te geven zal een Bahco in mijn handtas wonderen doen. 

One Comment on “Rianne is boos

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: