Diliterende liefde

Na een geslachtsveranderende operatie moet het geboortenkanaal open gehouden worden d.m.v. diliteren. Dit doet men met een setje, in dikte oplopende, ongeribbelde en zonder batterijen voorziene massage staven. (Dit is natuurlijk niet van toepassing voor hij die eerst een zij waren, uitzonderingen daar gelaten). In welke taal ik mij inlees, je ontkomt niet aan de uitgebreide omschrijving hiervan. Je bent al ervaringsdeskundige voordat het überhaupt van toepassing is. 

Juist door de lieve dingen die mijn vrouw voor mij doet ontkom ik niet aan de bovenstaande gedachten. Door haar zit ik iedere avond met zo’n staaf op de bank!! Regelmatig zijn die staven te koop bij de Lidl maar grijp ik door de geringe inkoop ook mis. Om die reden ging mijn vrouw op de aangekondigde dag vroeg naar alle Lidl’s in Zoetermeer en kocht zij alle staven op. 

Ik ben nu de trotse bezitster van 72 kaneelstaven. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.