Vet mager


Nee, ik ga niet weer beginnen over mijn afvalrecord 😃 De afgelopen jaren zijn zakelijk heel erg mager geweest en heb meerdere malen aan de afgrond gestaan. Iedere keer kwam er een piepklein lichtpuntje dat mij weer de energie gaf om door te gaan. Het laatste half jaar kwam daar het lichtpuntje “mijzelf” bij. 

Mijzelf kunnen en mogen zijn gaf ook zakelijk de nodige boost en blijkbaar werpt dit zijn vruchten af. Het zijn echt zeven magere jaren geweest, mager in de zin van werkaanbod en de financiële zorgen. Nu zit ik in de fantastische situatie dat het aangeboden en gegunde werk buitensporig veel is en een luxe probleem veroorzaakt. Ik heb weer oud personeel aangetrokken en zelfs dan vraagt het nog veel gezond verstand om het naar behoren waar te kunnen maken. 

Het enigste minpuntje is nu dat er geen tijd meer is voor mijzelf. Ik probeer van alles maar tot nu toe wil dat niet lukken. Ik hoop echt dat dit niet de keerzijde van het zakelijke succes word. Door tijd gebrek van mijn kant leeft het ook minder bij mijn naasten, zij delen de euforie van al het aangeboden werk maar zien niet mijn onderhuidse pijn. Er zal vast weer een lichtpuntje voor Rianne komen maar nu voelt dat even heel ver weg. 

2 gedachtes over “Vet mager

 1. Ach lieverd toch! Ik snap heel goed wat je bedoelt. Ik zou graag een goed antwoord op dit probleem willen geven, maar de schade van al die slechte jaren heeft voor je mooie ‘kindje’ je zaak, de lat bizar hoog gelegd. Natuurlijk is het geweldig zo veel werk maar hopelijk komt daar ook wat stabiliteit in. Ik bewonder je doorzettingsvermogen en duim voor de zeer lang uitblijvende beloning! Houd vol en we denken mee voor een oplossing!

  Like

 2. lieve Rianne
  ik begrijp heel goed dat het een dubbel gevoel is. Idd de blijdschap dat jou bedrijf zo in de lift zit maar het verdriet omdat je nauwelijks aan jezelf toekomt voor je gevoel.
  Toch zie ik zeker Rianne ook de laatste tijd. Wel idd in je werkkloffie en zonder mooie oorbellen maar ik zie zeker jou mooie vrouwelijke gezicht,de liefdevolle blik in je ogen,je mooie wenkbrauwen.
  Ja ik zie zeker Rianne maar dan in haar werkoutfit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.