Daar word ik nou blij van


mijn schoonzusje vond de door mij geplaatste foto heel erg mooi. Zij heeft mij nog nooit in een vrouwelijke outfit gezien maar zoals de meesten alleen in mijn werkkloffie of bank-hang-outfit. Het was voor haar een hele openbaring om mij zo te zien en vond het heel mooi. Ze was verbaasd hoe vrouwelijk ik al was!  Ik heb haar moeten overtuigen dat ik echt geen tennishallen in mijn bh had gestopt πŸ˜ƒ

Toen ik de foto plaatste was ik juist bang dat het dierbaren, zoals mijn schoonzus, zou kwetsen. Dank je wel lieverd πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.