Travesniet

toen ik vanmiddag even thuis was kwam mijn vrouw net terug van de Action. (Een leuke zaak trouwens).  Hé, een nieuwe jurk, dacht ik en zag de blik van haar. “Die heb ik even van jou geleend, leuk toch?” ……….

maar wat moet je zeggen bij zo’n voorval? Als het andersom was geweest was ik een travestiet geweest. ( maar op zeker niet van de Action komende 😃). Maar wat moet zij dan zeggen als vriendinnen of moeders op het schoolplein naar de jurk vragen? Zie je het al voor je; “ja, leuke jurk en hij zit zo lekker, ik hem van mijn man geleend!!”.. Nu loopt zij letterlijk in de kleren van mij, haar man, dus maakt dat haar figuurlijk een travestiet. Maar dat is zij niet want zij draagt als vrouw een jurk, een jurk van haar man. 

Ik weet het niet meer…………

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: