Travesniet


toen ik vanmiddag even thuis was kwam mijn vrouw net terug van de Action. (Een leuke zaak trouwens).  Hé, een nieuwe jurk, dacht ik en zag de blik van haar. “Die heb ik even van jou geleend, leuk toch?” ……….

maar wat moet je zeggen bij zo’n voorval? Als het andersom was geweest was ik een travestiet geweest. ( maar op zeker niet van de Action komende 😃). Maar wat moet zij dan zeggen als vriendinnen of moeders op het schoolplein naar de jurk vragen? Zie je het al voor je; “ja, leuke jurk en hij zit zo lekker, ik hem van mijn man geleend!!”.. Nu loopt zij letterlijk in de kleren van mij, haar man, dus maakt dat haar figuurlijk een travestiet. Maar dat is zij niet want zij draagt als vrouw een jurk, een jurk van haar man. 

Ik weet het niet meer…………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.