Vier op een rij

Net als een vis op het drogen maakte zijn lippen het geluid van belletje lucht die aan de oppervlakte uiteen spatten. “P-A-P-P-A”. Na één jaar en 4 dagen (klopt, mooie geboortedatum toch?), kwam het hoge woord er uit. Vandaag zei hij echt netjes gearticuleerd “pappa” en geen gamma of zo iets.

Hij is de jongste telg in ons gezin maar de 4e op rij waar het eerste woordje pappa is. En ik ben er trots op!! Niet omdat hij het eerst pappa zegt maar omdat ik voor mijn kinderen een goeie pappa ben. En wat de toekomst ook mag brengen, zij mogen altijd pappa blijven zeggen!

One Comment on “Vier op een rij

  1. Wat is het allemaal weer mooi en bijzonder met ons vierde kindje. Het afgelopen jaar is er zoveel gebeurd! Jij, die eindelijk weer mijn Rianne zal zijn. En zo lief dat het niet uitmaakt of het pappa is of mamma… Het is allemaal goed. Maar toch getuigt het van ultieme toewijding in het vaderschap dat je eigenlijk zou willen uitschreeuwen dat je een vrouw bent, maar wel pappa voor de kinderen blijft ook al ben je op en top vrouw! Ik ben zo ontzettend trots op jou!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: