Brein


de afgelopen weken heb ik heel veel vragen digitaal mogen beantwoorden. Sommige waren binnen 15 minuten gepiept en aan andere kwam geen eind. Dit alles om de psyche van mijn brein te doorgronden. Ik ben daar doorgaans cynisch over en vul in wat mij direct te binnenschiet of voor mij zo herkenbaar is. Ik denk ook niet dat zo’n programma te sturen is, of je moet de ontwikkelaar zijn.  Het lijkt mij ook geen goed beeld geven als je te lang peinst over een vraag.

Maar lezen wat er gevraagd word is wel verstandig wat in de intro van mijn vragenlijsten staat: “wel eens, soms, dagelijks, herkenbaar, niet herkenbaar, de laatste week, onlangs enz enz.

Zo kan het dus gebeuren dar er ineens een ander beeld van jou gevormd kan worden. Gisteren werd mijn psyche beoordeeld aan de hand van de lijsten. Over het algemeen scoorde ik gemiddeld, wat heel goed was. Maar een van de lijsten had ik dus niet goed gelezen en in dat onderdeel was mijn brein dan ook ver onder de maat. ( misschien volgens een van de lezers wel terecht !). Ik zou mij, onder andere, niet graag onder mensen begeven en vind het naar om mij te uiten tegenover groepen. Ik zou de stille Willie in de hoek van de zaal zijn! Diegene die mij kennen weten wel beter. Gelukkig dat er ook mondelinge gesprekken zijn, anders hang je!

Als mijn levensloop is ingeleverd, waar ik nog steeds geen letter van op papier heb gekregen (help!!!), dan krijg ik een gendertest. Ik kan mij daar geen voorstelling van maken maar ik zal mij wat meer concentreren op de vragen. Je kent dat wel:, de gradatie aangeven van 0 t/m 10 (nooit tot altijd) “draag je wel eens een rok?” makkie dus. Dan: van 0 t/m 10 (altijd tot nooit) ” hoe vaak zou je een rok willen dragen?”  Even opletten dus😃. “Kijk je vaak naar vrouwen series”?  Ja, elke dag (want mijn vrouw heeft een inhaal slag van Pretty Little Liars, bijna 5 seizoenen in 4 weken zitten er bijna op). Ik kijk dus wel maar of dit uit vrije wil is ………  De kleding die ze daar dragen is overigens wel leuk.

2 gedachtes over “Brein

  1. Je voorzichtigheid of achterdocht bij die tests is ingecalculeerd met controlevragen. Ik was wel onder de indruk van mijn resultaten. Grote lijn bleek best te kloppen. Maar het zijn er wel veel hé, al die vragenlijsten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.