Een blije doos

Nu niet gelijk aan iets anders denken! Ik heb het over een doos die gisteren door TNT werd bezorgd. Niet dat ik op dat moment thuis was, niemand trouwens, dus lag hij bij de buren.  Maar ik wist dat hij er was want een klein kwartiertje voor thuiskomt kreeg ik een berichtje, “pakketje ontvangen”??  Nee dus, want ik liep in twee supermarkten tegelijk. (Echt waar hoor, dat kan alleen hier!).

Maar ik werd gelijk zenuwachtig en kocht maar wat extra chocolade, Hihi. Thuis aangekomen lag het welbekende briefje op de mat dat mij vertelde dat het poststuk op nummer 3 was afgegeven. 

De doos kwam van onze vriendin P. Er zaten mooie handgemaakte knuffels in voor mijn vrouw en voor mij een shawl, een zachte gehaakte trui en schitterende laarzen met hoge hak. Wat een mooie verrassing!!  ‘S-avonds direct gepast en het zat als gegoten. WoW, wat mooi allemaal!! Dank je wel lieve P. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹.  De outfit direct op de gevoelige plaat vastgelegd en aan haar doorgestuurd.  

 

4 Comments on “Een blije doos

  1. Het is je van harte gegund lieve Rianne. Je bent een prachtig mens, van buiten en van binnen en dat mag je zeker laten zien. De kleding en laarzen staan je super!!! Heel veel liefs van ons.
    P.
    πŸ˜šπŸ˜—πŸ˜

  2. Wat een mooi foto!!! Ik kan echt in mijn handen klappen! Dat figuurtje:) Wat zie je er trots uit. Dit cadeautje betekent echt heel veel ook voor mij. Het betekent dat je echt wordt gezien voor wie je werkelijk bent een echte beauty en dan ben ik de nerd zekerπŸ˜‰ Nee gekkigheid, ik word superblij van jouw mooie persoontje. What a lady!!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: