Een blije doos


Nu niet gelijk aan iets anders denken! Ik heb het over een doos die gisteren door TNT werd bezorgd. Niet dat ik op dat moment thuis was, niemand trouwens, dus lag hij bij de buren.  Maar ik wist dat hij er was want een klein kwartiertje voor thuiskomt kreeg ik een berichtje, “pakketje ontvangen”??  Nee dus, want ik liep in twee supermarkten tegelijk. (Echt waar hoor, dat kan alleen hier!).

Maar ik werd gelijk zenuwachtig en kocht maar wat extra chocolade, Hihi. Thuis aangekomen lag het welbekende briefje op de mat dat mij vertelde dat het poststuk op nummer 3 was afgegeven. 

De doos kwam van onze vriendin P. Er zaten mooie handgemaakte knuffels in voor mijn vrouw en voor mij een shawl, een zachte gehaakte trui en schitterende laarzen met hoge hak. Wat een mooie verrassing!!  ‘S-avonds direct gepast en het zat als gegoten. WoW, wat mooi allemaal!! Dank je wel lieve P. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹.  De outfit direct op de gevoelige plaat vastgelegd en aan haar doorgestuurd.  

 

4 gedachtes over “Een blije doos

  1. Het is je van harte gegund lieve Rianne. Je bent een prachtig mens, van buiten en van binnen en dat mag je zeker laten zien. De kleding en laarzen staan je super!!! Heel veel liefs van ons.
    P.
    πŸ˜šπŸ˜—πŸ˜

    Like

  2. Wat een mooi foto!!! Ik kan echt in mijn handen klappen! Dat figuurtje:) Wat zie je er trots uit. Dit cadeautje betekent echt heel veel ook voor mij. Het betekent dat je echt wordt gezien voor wie je werkelijk bent een echte beauty en dan ben ik de nerd zekerπŸ˜‰ Nee gekkigheid, ik word superblij van jouw mooie persoontje. What a lady!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.