Wissels

Even ter verheldering, ik heb geen last van stemmingswisselingen als ik op een en dezelfde dag berichten post die sterk afwijken van het hetgeen ik er voor of na heb gepost. Aan sommige berichten werk ik wat langer of denk er meer over na. Ik pas ze regelmatig aan en als ik tevreden ben gaan ze on-line. Ik wis een concept bericht niet want ik sta achter elke letter die ik schrijf, het waren wel mijn gedachten en gevoelens. De laatste maanden ligt de werkdruk erg hoog en ben ik blij even tijd te kunnen maken voor dit blog. Het schrijven geeft zoveel rust en ontspanning. Wat een prettige bijkomstigheid is dat je ook met de WordPress App concepten kunt schrijven en ingevingen direct kan vastleggen.

Daar komt bij dat ik de opdracht van mij psychologe heb gekregen om een levensloopverhaal op te schrijven. “Even” 52 jaar aan levenservaringen op 26 kantjes volschrijven! Het lijkt makkelijker dan dat het is. Vooral zaken die voor mij allang passe en verwerkt waren mogen nu wéér op tafel worden gelegd en dat is af en toe best even slikken. Het geeft wel stof om hier een bericht te plaatsen en dat kan soms heftig overkomen maar het geeft mij lucht en ruimte.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: