De koe van Henny 

Een koe wordt ’s winters op stal gezet. Zeg maar opgesloten. Als hij dan in het voorjaar word losgelaten in de wei dan springt en darteld hij in het rond want hij is weer blij en vrij. 

Zo omschreef Henny Huisman gisteren zijn reactie op negatieve opmerkingen uit de samenleving als het om de gay-parade gaat. Ook uitte hij zijn zorgen over de onwetendheid van “nieuwe” Nederlanders die mede verantwoordelijk zijn dat menigeen in de kast blijft of er in terug gaat. Zeg nou zelf. Deze mensen lopen ook 30 jaar achter op ons. Maar zelf denk ik dat dit probleem erger gaat worden en wij straks ook worden terug geworpen. Zo lang de Nederlander maar herhaaldelijk wordt voorgekauwd dat wij begrip moeten hebben voor hun in plaats van andersom zal er niets veranderen. Wie is hier nu een koe?

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: