Rokjesdag

vandaag was het rokjesdag! Nou ben ik vandaag niet veel op drukke plaatsen geweest maar ik heb er geen een gezien. En volgens het journaal klopte dat ook wel een beetje, weinig rokjes vandaag!  Misschien hebben wel meer vrouwen last van ” het moeten” of om op deze dag meer aandacht te trekken.

Nou, ik had daar geen moeite mee. Ik droeg vanochtend heel even een kort rokje. Totaal niet om gender-technische-redenen maar puur voor de lol. Werkboek uit en rokje aan, hup op een trap gaan staan met een balk op mijn schouders. Ik heb me daar een reacties op gehad!  (Ik zou willen dat ik dat later, tijdens of na mijn transitie, ook zo veel krijg). Vooral vrouwen waren jaloers op mijn benen en taille :). En dan te bedenken dat ik nog geeneens hormonen gebruik!

One Comment on “Rokjesdag

  1. Wat een ontzettend leuke actie:) Ik snap dat vrouwen inderdaad gemengde gevoelens kunnen hebben over het gegeven rokjesdag. Ik vind het gewoon een blij iets. Ik houd van rokjes! En helemaal om mijn eigen partner zo in een rokje te zien! Ja, echt geweldig!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: