(Gedeeld) Leelah Alcorn

Enkele weken geleden had ik gelezen over de zelfdoding van een jonge transgender. Een onnodige dood van een jong mens die door bekrompenheid van naasten voor deze weg heeft gekozen. Ik vind het moeilijk om hier over te schrijven temeer omdat ik de daad herken.  Zelf ben ik de tel kwijt geraakt van de keren dat ik over zelfdoding dacht of ook daadwerkelijk een poging deed. Tot nu toe was ik niet zo dapper als Leelah.

Danielle heeft in haar blog een goed stuk over Leelah geschreven en wil dit met jullie delen.

Leelah Alcorn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.