Een positieve kick

M, de vriendin van mijn vrouw, heeft een tijdje terug een workshop bij Lucia Rijker gevolgd. Zij kennen elkaar al langer en Lucia betekend veel voor M.

Tijdens deze workshop, die overigens alleen voor vrouwen was, heeft M. over mij verteld. Lucia reageerde daar heel erg positief op en het persoontje Rianne was altijd welkom! Nou weet ik niet of ik dit op kort termijn aan zou durven maar ik wil het op zeker een keer meemaken. Ik hoor daar zoveel positiefs over.

Nu kan ik er niet zo veel over schrijven want ik was er domweg niet bij. Wel heb ik een mooie poster van Lucia gekregen, met op de achterkant een handgeschreven boodschap die ik met jullie wil delen.

http://www.luciarijker.com/

Back2Study 2019 - always

beautiful message

Beautyweken
Advertenties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.