Hallo wereld!

In oktober 2015 ben ik op zoek gegaan naar de herkomst van die altijd maar terugkerende onrust in mijn leven. Een onrust die er voor zorgt dat ik terug val op destructief gedrag. 

Het is voor mij niet nieuw, sterker nog, al in 1995 heb ik zo’n proces doorgemaakt. Een proces dat door vele factoren niet goed is gegaan. Een proces waarin ik anderen de schuld gaf van mijn “zijn” en niet echt naar mijzelf keek, ook al dacht ik toen alleen maar aan mijzelf en was ik zeer egoïstisch.

Ondanks dat ik alles was kwijt geraakt wat mij toen dierbaar was, mijn kinderen en vrouw, heeft het mij een beter mens gemaakt. Een mens die weer velen jaren kon teren op het leven.

Nu, het heden, deel ik mijn leven met een geweldige vrouw en vier prachtige kinderen. Het kan eigenlijk niet mooier. Maar waarom dan opnieuw onrust creëren in een goed geolied gezin?

Hierop ga ik een antwoord vinden en delen met jullie in dit blog. 

XXX Rianne

2 Comments on “Hallo wereld!

  1. Lieve Rianne,
    Ik vind je blog geweldig! Ik wil je laten weten dat wij 100% achter je staan, hoe je er van de buitenkant ook uit mag (gaan) zien. Je bent een prachtig mens en dat is het belangrijkst. Ik hoop dat jouw uiterlijk uiteindelijk gaat matchen met hoe je je van binnen voelt en wie je bent: een mooie, sterke en liefdevolle vrouw!
    Love you!
    Xx P

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: